Meniu
Cosul meu

Hotel anvelope

Caută anvelope
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Hotel anvelope

Depozitarea anvelopelor, indiferent de sezon, poate fi problematică dacă nu dispuneți de spațiul necesar în garaj, în subsolul blocului sau chiar în balconul locuinței. Este însă recomandat să țineți cont, atunci când păstrați cauciucurile de la un sezon la altul, că acestea se pot deteriora dacă nu sunt ținute într-un mediu optim, ferit de lumină și umezeală. Astfel, Safe Wheels pune la dispoziția clienților unul dintre cele mai mari hoteluri de anvelope din Iași, situat la sediul nostru din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A!

Puteți scăpa de grija anvelopelor de vară, pe toată perioada sezonului rece, și de grija celor de iarnă, pe toată perioada sezonului cald, dat fiind că noi oferim servicii de depozitare pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare și 4X4!

Condițiile optime de păstrare și stocare a anvelopelor:

într-un spațiu aerisit, uscat și la o temperatură normală;

ferite de lumina directă a soarelui sau de posibile intemperii;

la distanță de substanțe chimice, solvenți sau hidrocarburi, susceptibile de a altera cauciucul;

la distanță de orice obiect care ar putea să perforeze cauciucul (cuie, lemne etc.);

la distanță de orice sursă de căldură sau de întrerupătoare de curent electric;

De ce să vă păstrați anvelopele la depozitul nostru?

siguranța este garantată;

depozitarea se face într-un mediu optim;

economisiți spațiu acasă și evitați disconfortul;

nu mai trebuie să veniți cu anvelopele la montare, le aveți deja la noi;

Dacă vreți să scăpați de povara depozitării și v-ați decis să beneficiați de serviciul nostru hotelier pentru anvelope, vă așteptăm la sediul din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A!

În cazul în care beneficiați de un spațiu optim pentru depozitare, nu uitați că nu este recomandat să păstrați anvelopele una peste alta timp îndelungat, decât în cazul în care sunt montate pe jante și umflate. Evitați să depozitați diverse obiecte pe anvelope și evitați, totodată, a le păstra în proximitatea obiectelor incandescente, a materialelor care pot provoca scântei sau descărcări electrice (încărcătoare de baterii etc.). Totodată, vă recomandăm să utilizați mănuși de protecție în timpul manevrării anvelopelor.

Vă așteptăm la sediul nostru din B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași
Programări online
Se încarcă...