Meniu
Cosul meu

Inele de centrare jante

Caută anvelope
Caută jante
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Caută jante
Inele de centrare jante

Inelele de centrare sunt necesare atunci când diametrul interior al găurii centrale a jantei este mai mare decât diametrul butucului mașinii. Astfel că, aceste inele au rolul de a umple spațiul dintre cele două diametre, pentru a permite echilibrarea corectă a jantelor. De asemenea, acestea sunt niște dispozitive confecționate dintr-un plastic cu o rezistență sporită sau din metal, de regulă din aluminiu. Deși inele de centrare din aluminiu rezistă mai mult timp, cele mai des întâlnite sunt inele din material din plastic

ȘTIAȚI CĂ producătorii de jante aftermarket lasă intenționat un diametru mai mare al centrului jantei pentru a permite montarea pe cât mai multe tipuri de autovehicule?

Cum alegeți inele de centrare ale jantelor?

Pentru a alege produsul potrivit pentru mașina dumneavoastră, este indicat să cumpărați inelele de centrare în funcție de mai multe particularități ale autoturismului. Mai înainte de toate, sfatul nostru este să țineți cont de marca, modelul și anul de fabricație ale autoturismului. Pentru o identificare mult mai eficientă puteți verifica dacă produsul ce urmează a fi achiziționat corespunde seriei de mașină sau codului VIN.

Astfel, trebuie să aveți în vedere:

marca, modelul și anul fabricației al autovehiculului;

marca și tipul jantei;

diametrul deschiderii din centrul jantei;

diametrul centrului butucului mașinii;

Alegeți Safe Wheels pentru comenzi inele de centrare jante în Iași.
Comandă acum
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii.
Se încarcă...