Meniu
Cosul meu

KLEBER Gripker 0/65 R42 158D

Caută anvelope
Caută jante
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Caută jante
KLEBER Gripker 0/65 R42 158D
KLEBER Gripker 0/65 R42 158D
16.602,29 LEI
  Garantie 24 de luni
  Garanție: 24 de luni
  Stoc
  Stoc național: 2 bucăți
  Montaj Gratuit
  Montaj GRATUIT doar în Municipiul Iași
  Livrare in romania
  Livrare în România
  Rate prin
  Greutate:
  158
  Producător:
  KLEBER
  Runflat:
  NU
  Sezon:
  Tractiune sol umed
  Stoc:
  STOC NATIONAL
  Tip anvelopă:
  Anvelopa noua
  Viteză:
  D
  Înălțime:
  65
  Diametru:
  R42
  Aderenta
  Consum
  Zgomot

  Descriere

  Anvelopele KLEBER în dimensiunea /65 R42 sunt o opțiune versatilă și convenabilă pentru șoferii care doresc performanță și siguranță în orice condiții meteorologice. Aceste anvelope au aderența și consumul oferind șoferilor o experiență de conducere confortabilă și fiabilă pe tot parcursul anului.
  Durabilitatea și rezistența la uzură sunt puncte forte ale anvelopelor all season KLEBER, care oferă o durată de viață îndelungată și economii pe termen lung. Zgomotul produs este de , anvelopele fiind considerate silențioase. Clasa de viteză este D. Anvelopele KLEBER /65 R42 sunt soluția perfectă pentru șoferii care nu doresc să schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă și care caută un echilibru excelent între performanță, siguranță și durabilitate pe tot parcursul anului.
  Tipuri de anvelope
  La SafeWheels găsești aproape orice tip de anvelope.
  Fie ele mici sau mari, de la SH, economice până la gama premium.
  Nu s-a putut repara?
  Tot iese?
  Nu e bai, îți recomandăm cele mai bune anvelope pentru siguranța ta. Unele le avem pe stocul local, în Iași, altele le aducem în 1-2 zile.
  Centrul de conștientizare SafeWheels
  Anvelopa de Vară vs. Anvelopa de Iarnă: Alegerea potrivită pentru siguranța pe drum
  În fiecare an, odată cu schimbările sezoniere, șoferii se confruntă cu întrebarea esențială: anvelope de vară sau de iarnă? Cu toate că poate părea o decizie simplă, este vital să înțelegem diferențele și să facem alegerea corectă pentru a asigura siguranța pe drumuri.
  Alegerea între anvelopele de vară și cele de iarnă depinde de condițiile meteo specifice din regiunea în care locuiești și de stilul tău de condus. Este important să acorzi atenție siguranței tale și să iei în considerare nevoile mașinii tale. În cele din urmă, o combinație între cele două tipuri de anvelope, utilizate în funcție de sezon, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a asigura siguranța și performanța pe tot parcursul anului.
  Află mai mult
  Centrul de conștientizare SafeWheels
  Schimbarea Anvelopelor: Importanța și Tehnici Eficiente de Depozitare
  Schimbarea anvelopelor este un aspect crucial al întreținerii mașinii tale și, de asemenea, o măsură esențială pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. În plus, depozitarea corespunzătoare a anvelopelor este la fel de importantă pentru a asigura că acestea își păstrează performanța și integritatea pe termen lung.
  Prin urmare, acordă atenție acestor aspecte importante și investește timpul și efortul necesar pentru a-ți îngriji anvelopele corespunzător. Siguranța ta și a celor din jurul tău pe drumuri depinde în mare măsură de starea și performanța anvelopelor tale.
  Află mai mult
  Se încarcă...