Meniu
Cosul meu

Despre noi

Caută anvelope
Caută jante
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Caută jante
Despre noi
Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, Iași
Cine suntem și cu ce ne ocupăm?
Contactați-ne ->

Calitatea, profesionalismul și respectul pentru clienți sunt principiile care stau la baza activității Safe Wheels, un brand care a marcat piața de profil din Iași și care are o experiență de mai bine de zece ani, fiind lansat în sfera de profil în data de 1 aprilie 2011.

Safe Wheels este unul dintre cele mai moderne depozite de anvelope și jante din Iași, ce vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată și calitativă de produse noi și second hand. Totodată, la sediul nostru din Bulevardul C. A. Rosetti, numărul nr. 8A, oferim și servicii profesionale de service roți (vulcanizare), echilibrare roți, presiune cu azot, îndreptare jante aliaj, roluire jante oțel și hotel de anvelope.

Personalul Safe Wheels oferă consiliere clienților în vederea soluționării problemelor tehnice în materie de roți, acordând totodată sprijin pentru achiziționarea de anvelope, ținându-se cont de profilul fiecărui conducător auto, de caracteristicile autoturismului și de bugetul fiecăruia.

Gamele variate de anvelope, jante, inele de centrare, dar și prezoane pe care le comercializăm răspund tuturor cerințelor venite din rândul clienților, aceștia având posibilitatea de a alege dintr-o paletă amplă de produse, ceea ce ne asigură un loc fruntaș pe piața de profil din Iași și nu numai.

Din respect pentru clienții noștri și pentru activitatea pe care o desfășurăm, oferim o atenție sporită raportului preț – calitate. Mai mult, toate produsele comercializate de noi beneficiază de o garanție de 2 ani, de montare gratuită în Iași și de livrare gratuită, prin intermediul firmelor de curierat partenere, la achiziționarea a cel puțin două anvelope sau jante.

Servicii profesionale
Fiind unul dintre cele mai mari și moderne depozite de anvelope, noi și second hand, dar și de jante din Iași, Safe Wheels oferă clienților săi o gamă variată de produse și servicii.
Facilități:

garanție 2 ani la achiziționarea de anvelope noi și jante;

montarea gratuită în Iași, la achiziționarea de anvelope sau jante;

livrare gratuită, prin intermediul firmelor de curierat partenere, la achiziționarea a cel puțin două produse;

verificarea coletului la livrare, în prezența curierului;

Dacă aveți nevoie de unul dintre produsele și serviciile noastre, contactați-ne!

Programul nostru de lucru este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 - 20:00, și duminică, de la 08:00 – 14:00!

Se încarcă...