Meniu
Cosul meu

Inele de centrare jante

Imagine

Inele de centrare jante

Inelele de centrare sunt necesare atunci când diametrul interior al găurii centrale a jantei este mai mare decât diametrul butucului mașinii. Astfel că, aceste inele au rolul de a umple spațiul dintre cele două diametre, pentru a permite echilibrarea corectă a jantelor. De asemenea, acestea sunt niște dispozitive confecționate dintr-un plastic cu o rezistență sporită sau din metal, de regulă din aluminiu. Deși inele de centrare din aluminiu rezistă mai mult timp, cele mai des întâlnite sunt inele din material din plastic.

ȘTIAȚI CĂ producătorii de jante aftermarket lasă intenționat un diametru mai mare al centrului jantei pentru a permite montarea pe cât mai multe tipuri de autovehicule?

Cum alegeți inele de centrare ale jantelor?

Pentru a alege produsul potrivit pentru mașina dumneavoastră, este indicat să cumpărați inelele de centrare în funcție de mai multe particularități ale autoturismului. Mai înainte de toate, sfatul nostru este să țineți cont de marca, modelul și anul de fabricație ale autoturismului. Pentru o identificare mult mai eficientă puteți verifica dacă produsul ce urmează a fi achiziționat corespunde seriei de mașină sau codului VIN.

Astfel, trebuie să aveți în vedere:

marca, modelul și anul fabricației al autovehiculului;

marca și tipul jantei;

diametrul deschiderii din centrul jantei;

diametrul centrului butucului mașinii;

Alegeți Safe Wheels pentru comenzi inele de centrare jante în Iași.
Comandă acum
Nu s-a putut repara?
Tot iese?
Nu e bai, îți recomandăm cele mai bune anvelope pentru siguranța ta. Unele le avem pe stocul local, în Iași, altele le aducem în 1-2 zile.
Centrul de conștientizare SafeWheels
Anvelopa de Vară vs. Anvelopa de Iarnă: Alegerea potrivită pentru siguranța pe drum
În fiecare an, odată cu schimbările sezoniere, șoferii se confruntă cu întrebarea esențială: anvelope de vară sau de iarnă? Cu toate că poate părea o decizie simplă, este vital să înțelegem diferențele și să facem alegerea corectă pentru a asigura siguranța pe drumuri.
Alegerea între anvelopele de vară și cele de iarnă depinde de condițiile meteo specifice din regiunea în care locuiești și de stilul tău de condus. Este important să acorzi atenție siguranței tale și să iei în considerare nevoile mașinii tale. În cele din urmă, o combinație între cele două tipuri de anvelope, utilizate în funcție de sezon, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a asigura siguranța și performanța pe tot parcursul anului.
Află mai mult
Centrul de conștientizare SafeWheels
Schimbarea Anvelopelor: Importanța și Tehnici Eficiente de Depozitare
Schimbarea anvelopelor este un aspect crucial al întreținerii mașinii tale și, de asemenea, o măsură esențială pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. În plus, depozitarea corespunzătoare a anvelopelor este la fel de importantă pentru a asigura că acestea își păstrează performanța și integritatea pe termen lung.
Prin urmare, acordă atenție acestor aspecte importante și investește timpul și efortul necesar pentru a-ți îngriji anvelopele corespunzător. Siguranța ta și a celor din jurul tău pe drumuri depinde în mare măsură de starea și performanța anvelopelor tale.
Află mai mult
Se încarcă...