Meniu
Cosul meu

Îndreptare și roluire jante

Caută anvelope
Caută jante
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Caută jante
Îndreptare și roluire Jante

Infrastructura rutieră problematică, denivelările părții carosabile și bordurile determină în timp deformări ale jantelor care duc, inevitabil, la dezechilibrarea roților, scăderea presiunii, uzarea neuniformă a anvelopelor și la apariția unor vibrații la viteze mari. Este important să știți că, atunci când jantă este deformată, vibrațiile nu se simt neapărat în volan, ci în articulațiile mașinii, uzându-le prematur. Folosirea continuă a unei roți cu janta deformată va duce, în mod cert, la scurtarea duratei de viață a anvelopei.

Echipa Safe Wheels vă recomandă să optați pentru îndreptarea și roluirea jantelor periodic sau imediat ce apar „bătăi” sau vibrații ale volanului, indiferent dacă acestea sunt confecționate din aliaj, aluminiu, tablă sau oțel. Aceste operațiuni trebuie realizate într-o vulcanizare sau service autorizat, care să dispună de tehnica necesară și de personal calificat.

Vă așteptăm la sediul nostru din B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași
Programări online
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii.
Se încarcă...