Meniu
Cosul meu

Îndreptare și roluire jante

Imagine

Vulcanizare

Iese? Iese aerul? Nu e bai, rezolvă SafeWheel!

Viața de șofer nu este lipsită de peripeții iar roțile mașinii nu sunt scutite de o pană, un cui sau alte pericole.
Iese? Iese aerul? Nu e bai, rezolvă SafeWheel!
Dar, avem noi grijă să reparăm corect.
Să țină!

Sablat și vopsit jante de aliaj și tablă/oțel

Vopsirea jantelor este o modalitate excelentă de a-ți personaliza mașina și de a-i oferi un aspect nou, strălucitor.

Safe Wheels a lansat de curând soluții complete și integrate pentru jantele care suferă deteriorări de la: gropi, borduri sau chiar trecerea timpului și apariția ruginei sau îmbâtrânirea finisajelor.

Având echipamente de ultimă generație, folosind doar materiale de calitate, puse în operă de tehnicieni experimentați, Safe Wheels poate da o nouă viață jantelor tale.

Recondiționare jante din aliaj sau tablă/oțel
Sablat, sudat, îndreptat, vopsit.

Safe Wheels a lansat de curând soluții complete și integrate pentru jantele care suferă deteriorări de la: gropi, borduri sau chiar trecerea timpului și apariția ruginei sau îmbâtrânirea finisajelor.

Sudat jante de aliaj și tablă/ oțel

Sudarea jantelor auto este o activitate specializată și atent realizată, care poate resurscita o jantă uzată major

Acest proces, de îndreptare a jantelor, este esențial pentru a oferi siguranța și performanța mașinii tale, precum și pentru a prelungi viața utilă a jantelor, anvelopelor și autoturismului.

Cu tehnicieni specializați și echipamente de calitate, Safe Wheels îți garantează că jantele tale vor arăta bine, vor funcționa corect și, cel mai important, îți vor oferi siguranță pe drumurile pe care le parcurgi.

În calitate de cunoscători specializați al procesului de ,,vindecare" a roții, te așteaptăm la Safe Wheels pentru a avea certitudinea lucrului bine făcut!


Vă așteptăm la sediul nostru din B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași
Programări online
Nu s-a putut repara?
Tot iese?
Nu e bai, îți recomandăm cele mai bune anvelope pentru siguranța ta. Unele le avem pe stocul local, în Iași, altele le aducem în 1-2 zile.
Centrul de conștientizare SafeWheels
Anvelopa de Vară vs. Anvelopa de Iarnă: Alegerea potrivită pentru siguranța pe drum
În fiecare an, odată cu schimbările sezoniere, șoferii se confruntă cu întrebarea esențială: anvelope de vară sau de iarnă? Cu toate că poate părea o decizie simplă, este vital să înțelegem diferențele și să facem alegerea corectă pentru a asigura siguranța pe drumuri.
Alegerea între anvelopele de vară și cele de iarnă depinde de condițiile meteo specifice din regiunea în care locuiești și de stilul tău de condus. Este important să acorzi atenție siguranței tale și să iei în considerare nevoile mașinii tale. În cele din urmă, o combinație între cele două tipuri de anvelope, utilizate în funcție de sezon, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a asigura siguranța și performanța pe tot parcursul anului.
Află mai mult
Centrul de conștientizare SafeWheels
Schimbarea Anvelopelor: Importanța și Tehnici Eficiente de Depozitare
Schimbarea anvelopelor este un aspect crucial al întreținerii mașinii tale și, de asemenea, o măsură esențială pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. În plus, depozitarea corespunzătoare a anvelopelor este la fel de importantă pentru a asigura că acestea își păstrează performanța și integritatea pe termen lung.
Prin urmare, acordă atenție acestor aspecte importante și investește timpul și efortul necesar pentru a-ți îngriji anvelopele corespunzător. Siguranța ta și a celor din jurul tău pe drumuri depinde în mare măsură de starea și performanța anvelopelor tale.
Află mai mult
Se încarcă...