Meniu
Cosul meu

Hotel anvelope

Imagine

Hotel anvelope

Depozitarea anvelopelor, indiferent de sezon, poate fi problematică dacă nu dispuneți de spațiul necesar în garaj, în subsolul blocului sau chiar în balconul locuinței. Este însă recomandat să țineți cont, atunci când păstrați cauciucurile de la un sezon la altul, că acestea se pot deteriora dacă nu sunt ținute într-un mediu optim, ferit de lumină și umezeală. Astfel, Safe Wheels pune la dispoziția clienților unul dintre cele mai mari hoteluri de anvelope din Iași, situat la sediul nostru din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A!

Puteți scăpa de grija anvelopelor de vară, pe toată perioada sezonului rece, și de grija celor de iarnă, pe toată perioada sezonului cald, dat fiind că noi oferim servicii de depozitare pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare și 4X4!

Condițiile optime de păstrare și stocare a anvelopelor:

într-un spațiu aerisit, uscat și la o temperatură normală;

ferite de lumina directă a soarelui sau de posibile intemperii;

la distanță de substanțe chimice, solvenți sau hidrocarburi, susceptibile de a altera cauciucul;

la distanță de orice obiect care ar putea să perforeze cauciucul (cuie, lemne etc.);

la distanță de orice sursă de căldură sau de întrerupătoare de curent electric;

De ce să vă păstrați anvelopele la depozitul nostru?

siguranța este garantată;

depozitarea se face într-un mediu optim;

economisiți spațiu acasă și evitați disconfortul;

nu mai trebuie să veniți cu anvelopele la montare, le aveți deja la noi;

Dacă vreți să scăpați de povara depozitării și v-ați decis să beneficiați de serviciul nostru hotelier pentru anvelope, vă așteptăm la sediul din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A!

În cazul în care beneficiați de un spațiu optim pentru depozitare, nu uitați că nu este recomandat să păstrați anvelopele una peste alta timp îndelungat, decât în cazul în care sunt montate pe jante și umflate. Evitați să depozitați diverse obiecte pe anvelope și evitați, totodată, a le păstra în proximitatea obiectelor incandescente, a materialelor care pot provoca scântei sau descărcări electrice (încărcătoare de baterii etc.). Totodată, vă recomandăm să utilizați mănuși de protecție în timpul manevrării anvelopelor.

Vă așteptăm la sediul nostru din B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași
Programări online
Nu s-a putut repara?
Tot iese?
Nu e bai, îți recomandăm cele mai bune anvelope pentru siguranța ta. Unele le avem pe stocul local, în Iași, altele le aducem în 1-2 zile.
Centrul de conștientizare SafeWheels
Anvelopa de Vară vs. Anvelopa de Iarnă: Alegerea potrivită pentru siguranța pe drum
În fiecare an, odată cu schimbările sezoniere, șoferii se confruntă cu întrebarea esențială: anvelope de vară sau de iarnă? Cu toate că poate părea o decizie simplă, este vital să înțelegem diferențele și să facem alegerea corectă pentru a asigura siguranța pe drumuri.
Alegerea între anvelopele de vară și cele de iarnă depinde de condițiile meteo specifice din regiunea în care locuiești și de stilul tău de condus. Este important să acorzi atenție siguranței tale și să iei în considerare nevoile mașinii tale. În cele din urmă, o combinație între cele două tipuri de anvelope, utilizate în funcție de sezon, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a asigura siguranța și performanța pe tot parcursul anului.
Află mai mult
Centrul de conștientizare SafeWheels
Schimbarea Anvelopelor: Importanța și Tehnici Eficiente de Depozitare
Schimbarea anvelopelor este un aspect crucial al întreținerii mașinii tale și, de asemenea, o măsură esențială pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. În plus, depozitarea corespunzătoare a anvelopelor este la fel de importantă pentru a asigura că acestea își păstrează performanța și integritatea pe termen lung.
Prin urmare, acordă atenție acestor aspecte importante și investește timpul și efortul necesar pentru a-ți îngriji anvelopele corespunzător. Siguranța ta și a celor din jurul tău pe drumuri depinde în mare măsură de starea și performanța anvelopelor tale.
Află mai mult
Se încarcă...