Meniu
Cosul meu

Montare anvelope Iași

Imagine

Montaj anvelope

Montajul anvelopelor este o procedură esențială pentru menținerea siguranței și performanței mașinii tale. În timpul acestui proces, anvelopele uzate sau deteriorate sunt înlocuite cu altele noi sau mai bune, asigurând astfel o aderență optimă la drum și reducând riscul de accidente.

Deoarece ne preocupă siguranța dumneavoastră și calitatea serviciilor oferite, vă asigurăm că la sediul nostru din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A, angajații noștri vor realiza schimbul de anvelope corect și complet, urmărind și semnalând următoarele aspecte de natură tehnică și procedurală:

respectarea procedurilor de montare, demontare, echilibrare şi umflare a anvelopei şi schimbarea sistematică a valvei, precum şi a instrucţiunilor de montare prezente pe talonul anvelopei – sens de rotaţie sau sens de montaj;

presurizarea corectă, în conformitate cu specificaţiile producătorului vehiculului și cu cele ale anvelopei;

executarea lucrărilor în conformitate cu specificaţiile impuse de legislația românească și producătorul vehiculului pentru anvelope: structură, dimensiune, indice de viteză, indice de încărcare şi categorii de utilizare;

respectarea particularităţilor legate de anumite anvelope specifice (anvelope cu flancuri joase, anvelope cu rulare pe pană, anvelope cu cauciuc auto - obturant etc).

Dacă v-ați decis și doriți să beneficiați de cele mai bune servicii, vă așteptăm la sediul nostru din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A, aici unde personalul calificat va avea grijă de mașina dumneavoastră, astfel încât siguranța și confortul dumneavoastră, în mașină, să fie garantate!

Vă așteptăm la sediul nostru din B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași
Programări online
Nu s-a putut repara?
Tot iese?
Nu e bai, îți recomandăm cele mai bune anvelope pentru siguranța ta. Unele le avem pe stocul local, în Iași, altele le aducem în 1-2 zile.
Centrul de conștientizare SafeWheels
Anvelopa de Vară vs. Anvelopa de Iarnă: Alegerea potrivită pentru siguranța pe drum
În fiecare an, odată cu schimbările sezoniere, șoferii se confruntă cu întrebarea esențială: anvelope de vară sau de iarnă? Cu toate că poate părea o decizie simplă, este vital să înțelegem diferențele și să facem alegerea corectă pentru a asigura siguranța pe drumuri.
Alegerea între anvelopele de vară și cele de iarnă depinde de condițiile meteo specifice din regiunea în care locuiești și de stilul tău de condus. Este important să acorzi atenție siguranței tale și să iei în considerare nevoile mașinii tale. În cele din urmă, o combinație între cele două tipuri de anvelope, utilizate în funcție de sezon, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru a asigura siguranța și performanța pe tot parcursul anului.
Află mai mult
Centrul de conștientizare SafeWheels
Schimbarea Anvelopelor: Importanța și Tehnici Eficiente de Depozitare
Schimbarea anvelopelor este un aspect crucial al întreținerii mașinii tale și, de asemenea, o măsură esențială pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic. În plus, depozitarea corespunzătoare a anvelopelor este la fel de importantă pentru a asigura că acestea își păstrează performanța și integritatea pe termen lung.
Prin urmare, acordă atenție acestor aspecte importante și investește timpul și efortul necesar pentru a-ți îngriji anvelopele corespunzător. Siguranța ta și a celor din jurul tău pe drumuri depinde în mare măsură de starea și performanța anvelopelor tale.
Află mai mult
Se încarcă...