Meniu
Cosul meu

Proiect realizat de SAFE WHEELS INVEST S.R.L.

Caută anvelope
Caută jante
*Gamă variată de produse și livrare rapidă!
Caută anvelope
căutare jante
Caută jante
Caută jante


Proiect realizat de SAFE WHEELS INVEST S.R.L.

Vezi documentul original

 

SAFE WHEELS INVEST SRL, cu sediul în Municipiul Iasi, România, Str. Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, Constructia C1, Camera 8, județul Iasi, în calitate de beneficiar, a semnat contractul de finanțare nr. 6015 în data de 25.09.2020 cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de autoritate de management și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Organism Intermediar, anunță finalizarea cu succes a proiectului „INVESTITII PRIVIND INOVAREA ACTIVITATII SAFE WHEELS INVEST S.R.L.”, cod SMIS 132562, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Axa prioritară 2– Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii.

 

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea firmei SAFE WHEELS INVEST S.R.L. prin patrunderea pe piata unui nou domeniu de activitate, respectiv cel al vopsitului în câmp electrostatic, corespunzator codului CAEN 2561, si realizarea unei activitati de calitate, oferite de o echipa de profesionisti într-un domeniu identificat ca fiind competitiv.

 

Rezultatele proiectului sunt următoarele: Asigurarea bazei logistice moderne si inalt tehnologizata a societatii SAFE WHEELS INVEST S.R.L. pentru activități specifice Codului CAEN 2561 – Tratarea și acoperirea metalelor (echipamente achiziționate: 1 aparat de sudură, 1 lampă de uscare cu infraroșu, 1 mașină automată pentru reparat jante, 1 mașină de debavurare, 1 compresor, 1 CNC pentru prelucrat metale, 1 bazin hidrotransfer, 1 kit fotovoltaic, 1 linie de sablare și vopsire în câmp electrostatic), crearea a 5 noi locuri de muncă, din care 1 pentru persoane din categorii defavorizate și finalizarea cu succes a proiectului de investiții.

 

Prin achiziția echipamentelor și angajarea celor 5 persoane noi, 1 persoană făcând parte din categoria persoanelor defavorizate, SAFE WHEELS INVEST S.R.L. contribuie la sprijinirea mediului de afaceri local și regional, la diminuarea disparităților față de nivelul național în ceea ce privește gradul de echipare tehnologică al firmelor din categoria IMM și la reducerea ratei șomajului la nivel regional și local.

 

Proiectul a contribuit la realizarea obiectivelor Axei prioritare 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Priorității de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului anteprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin incubatoare de afaceri”, prin creşterea competitivităţii firmei ca urmare a diversificării domeniului de activitate în contextul achiziționării de echipamente ce încorporează tehnologii moderne.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1,131,174.85 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 904,939.86 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 52 de luni, respectiv între data de 01.05.2019 și data de 31.08.2023.

 

SAFE WHEELS INVEST S.R.L.

Sediu social: Mun. Iași, Bulevardul C.A. ROSETTI, nr. 8A, Construcția C1, Camera 8, județul Iași.

Nume persoană de contact: CRUCIANU TEODOR-BOGDAN

Funcţie: Administrator

  

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,

vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

 

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională

prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

www.inforegio.ro  |  www.facebook.com/inforegio.ro

Se încarcă...